25.6 C
Craiova
luni, iunie 24, 2024

Verdict dur pentru Andrei Ivan: „Nu îi pasă decât de el”

Mihai Rotaru nu va fi deloc bucuros să audă astfel de lucruri, după ce a renunțat la 1,5 milioane de euro pentru Andrei Ivan!

Andrei Ivan nu este în cea mai bună formă, în acest sezon. Ce-i drept, în afară de Crețu și Screciu, niciun fotbalist de la Universitatea Craiova nu pare să fie prea inspirat. Sorin Cârțu nu l-a mai menajat pe preferatul lui Mihai Rotaru. Fostul președinte al clubului spune că Ivan este egoist, frustrat și că dezamăgește prin evoluțiile lui.

Verdict dur pentru Andrei Ivan

La Ivan este Frustrare, cu F mare. Şi blazare. Nu încearcă deloc să schimbe atitudinea antrenorul sau a celor de la echipă. Se închide în el şi îşi ia o atitudine de blazare. Un martir neînţeles.  Este cea mai mare greşeală să nu îi pese de echipa asta. Se poate spune că nu îi pasă decât de el. Prin multe exemple poţi să îi spui această caracteristică egocentristă.  Mihai Rotaru a renunţat la 1,5 milioane de euro ca să îl readucă pe Andrei Ivan. În România e ca şi cum ai cumpăra un jucător pe 1,5 milioane de euro, cu a fost Gigi Becali cu Miculescu. 

Aşa şi Rotaru a dat 1,5 milioane pe Ivan. De ce să te simţi nedreptăţit, de ce să ai atitudinea asta. Mihai Rotaru i-a făcut contract până în 2027. Tu trebuie să munceşti şi în toate acţiunile pe care le faci, apărătorul nu are voie să ştie pe ce picior driblezi. De multe ori este contrat de apărător. Mereu vrea să îşi facă pe piciorul drept driblingul şi deja lumea ştie. Chiar dacă uneori o face bine pe piciorul drept, de ce să nu poţi să faci un dribling pe piciorul stâng”, a spus Cârţu la FANATIK SUPERLIGA.

Transferul lui Mitriță i-a dăunat

În sezonul trecut, fără Bancu și Mitirță lângă el, Andrei Ivan a fost un adevărat lider. Acesta a marcat multe goluri și a tras echipa după el în momente extrem de dificile. În ediția trecută de campionat, atacantul arătat că s-a maturizat, că își dorește mai mult. Se pare că noile reguli din vestiar nu i-au convenit prea tare.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles