Veste mare de la primarul Genoiu: „Am vorbit și cu rutiera!”

Pe lângă mini-vacanța elevilor, ninsoarea mai vine cu o știre de interes general pentru craioveni. Primarul Mihail Genoiu a făcut anunțul.

 

La ședința ordinară a Consiliului Local Craiova, după ce primarul Mihail Genoiu a ținut o cuvântare de vreo 20 de minute în care a explicat cât de greu e cu deszăpezirea și totuși cât de bine merge, și cât se muncește etc, au fost votate pe repede înainte punctele de pe ordinea de zi. Unele dintre ele, chiar la pachet.

 

Au urmat interpelările, unde ne-a atras atenția o singură întrebare, că ni s-a părut logică, pusă de Adriana Ungureanu, a.k.a. Vivien: „De ce craiovenii trebuie să plătească amenzi că nu-și dau zăpada din fața porților în condițiile în care autoritățile nu sunt capabile să dea zăpada de pe străzi?” Întrebare survenită în contextual anunțului făcut de Poliția Locală pe site-ul propriu potrivit căruia cine nu dă cu lopata e bun de plată.

 

Genoiu a întors-o ca la Ploiești!

 

Moment în care primarul i-a solicitat șefului de la Locală, Octavian Mateescu, prezent în sală, să spună cum stă treaba cu amenzile. Mateescu zise că nu a dat niciuna. Replica subalternului l-a determinat pe primar să dezvăluie că a făcut lobby inclusiv la Rutieră.

 

„Vedeți, Poliția Locală nu a dat nicio amendă. Mai mult, am vorbit inclusiv la Rutieră ca în aceste zile, indiferent ce se întâmplă, să nu se dea amenzi”, a mărturisit primarul. Așa că băieți, liber la liniuțe!

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *