Vestea care-i bucura pe fanii FCU si CSU! E semn, il pot revendica toti! (VIDEO)

Războiul fratricid dintre FCU si CSU, cele două formații care revendică istoria Științei, ar putea să cunoască o perioadă scurtă de armistițiu.

 

Încleștarea absolut nenaturală, împotriva firii, dintre cele două tabere de craioveni care consideră că duc mai departe istoria atât de frumoasă a fotbalului din Bănie, și care acum se definesc prin inițiale – FCU si CSU – într-o lume normală ar fi trebuit de mult să înceteze. Însă Oltenia, în ciuda definiției din cântec „pământ de oameni buni”, este un loc al personalităților iuți și aprige.

 

O veste însă, aparent fără însemnătate, poate înduioșa taberele beligerante. Poate fi catalogat drept un semn aruncat de divinitate asupra acestor locuri. Imediat după inaugurarea bijuteriei de 55 de milioane de euro a Craiovei, primul animal care s-a născut la grădina zoologică din oraș a fost un pui de leu.

Lei sunteți toți, indiferent că țineți cu FCU sau CSU

 

În cazul în care puiul de leu ar putea să nu reziste sau să fie killerit de părinți, medicul veterinar de la Zoo Craiova, Adrian Diroescu a avut grijă să își asigure spatele: „Având în vedere că este vorba de un animal în captivitate, există riscuri foarte mari, deoarece animalele pot prezenta un comportament deviant, inclusiv să nu accepte puiul”. Dar nu acesta e subiectul. Faptul că nu există condiții sau specialiști care să poată gestiona o banală naștere într-o grădină zoologică e trist, dar, pe semne, real.

Revenind la fotbalul nostru cel de toate zilele, că-i în Liga 1 ori a 4-a, lei ar trebui să fiți toți și să încetați să vă mai înjurați între voi, indiferent ce drum ați ales: FCU sau CSU. Cu oltenii, oricum o dai, e greu. Vorba băieților de la CIA: „nu te pui cu puii de lei, că nu ști cu cin-te iei”.

Nu rata! Suporterii Craiovei, cu bune si cu rele! 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *