10 C
Craiova
sâmbătă, martie 2, 2024

Victor Dican, Eduard Florescu și Sebastian Mailat, transferați la pachet!

În timp ce FC Botoșani începe să ia drumul ligii secunde, Dican, Florescu și Mailat sunt gata să facă performanță în Liga 1!

Victor Dican, Eduard Florescu și Sebastian Mailat sunt printre fotbaliștii promițători din Liga 1. Între cei care ar putea profita de o cădere în Liga a 2-a a celor de la Botoșani este Gică Hagi. Antrenorul de la Farul ar fi interesat de fotbaliștii moldovenilor.

Dican, Florescu și Mailat, doriți la Farul

În cazul în care moldovenii vor ajunge în al doilea eșalon, FC Botoșani va avea foarte mult de pierdut. Deoarece ar putea să nu se mai aleagă cu niciun ban de pe urma lui Dican, Florescu sau Mailat. Aceștia au o cotă de piață foarte bună în acest moment.

Potrivit prosport, în cazul în care FC Botoșani va retrograda, Farul Constanța va încerca să profite la maximum. Sursa suține că trupa de la malul mării îl vrea de la vară pe Victor Dican. Gică Hagi îl place foarte mult pe fostul internațional U 21. Jucătorul moldovenilor ar putea ajunge în curtea celor de la Ovidiu liber de contract.

Iftime se pregătește de Liga a 2-a

Vă dați seama că nu îmi convine deloc situația. Mă gândesc cu groază la Liga 2. Dar totuși nu vom ceda lupta. De ce mă gândesc cu groază la Liga 2? Nu e ușor să ai in echipă fotbaliști precum Florescu, Mailat si Dican și să riști apoi să nu te alegi cu nimic de pe urma lor dacă noi vom pica in Liga 2.

Nu am discutat nimic cu cineva de la Farul. Zvonuri de pe la unul sau altul, că pe Dican îl cam vor cei de la Farul am auzit și eu. Dar pe mine nu m-a căutat nimeni. Oricum, voi încerca să obținem și noi ca și club ceva de pe urma lui Dican și Florescu. Dar e clar că ei nu vor mai rămâne la Botoșani daca noi vom pica în Liga 2. E cazul și lui Mailat, iar cu el chiar că am avut un ghinion teribil”, a spus Valeriu Iftime, potrvit sursei.

Rotaru ar putea profita

Între finanțatorii care ar putea profita și și-ar putea permite să plătească salarii se află și Mihai Rotaru. Patronul oltenilor a mai făcut afaceri cu FC Botoșani. Totodată, la cum merge Universitatea Craiova, se va vorbi cu siguranță despre jucători noi la club.

Cum oficialii din Bănie nu refuză să caute fotbaliști liberi de contract, n-ar fi exclus ca Rotaru să intre în cursă în încercarea de a-i aduce la Craiova, fie pe toți 3, fie măcar unul sau doi jucători. De menționat că Florescu a mai fost la Universitatea.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles