-2.8 C
Craiova
miercuri, ianuarie 19, 2022

Victor Pițurcă are încredere că poate califica România la EURO 2024!

Dumitru Dragomir a dezvăluit o conversație pe care a avut-o cu Pițurcă: „Și fără bani se ducea. Mi-a zis acum o săptămână.

Victor Pițurcă impresionează și fără să mai fie implicat în fotbal. Acesta l-a făcut pe Dumitru Dragomir să se minuneze de viața sănătoasă pe care o duce.

Pițurcă arată de 50 de ani, nu am văzut așa ceva în viața mea. Nu se vopsește, e fresh. Are o fermă de produse bio, undeva lângă Ploiești. Are de toate acolo. Rațe, gâște, porci, curcani, tot ce vrei, ouă proaspete. Îmi dă și mie, mă tot invită acolo. Mi-a trimis și mie două rațe, am crezut că sunt porci. El nu mânâncă decât acasă, ce-i face nevasta, nu mănâncă la restaurant. Mama lui îi face pâine. Eu mai aflu de la Viorel Păunescu. Pițurcă își adună des toată familia, e frumos la el acolo, la vilă”, a dezvăluit Dragomir, la Digi Sport.

Fostul șef de la Ligă a dezvăluit că Pițurcă s-ar fi dus la naționala și fără bani, dacă primea o ofertă: „La ce bani are Pițurcă, ce-i mai trebuie o echipă de club în Liga 1? Ca să-l înjure lumea? Are 65 de ani, arată și trăiește bine. Dar, la Federație se ducea, dacă-l curtau. Și fără bani se ducea. Mi-a zis acum o săptămână. ’Eu, dacă mă duc la Federație, calific naționala’. E selecționer Pițurcă. A calificat de trei ori naționala. Și, cum arată, domnule”, a mai spus Dragomir.

În acest moment, Dan Petrescu este antrenorul dorit de Federația Română de Fotbal. Răzvan Burleanu a spus clar că așteaptă un răspuns din partea „Bursucului”.

Cârțu nu e sigur că vrea să se retragă: „Mai vedem ce se întâmplă”

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles