-5.3 C
Craiova
marți, ianuarie 25, 2022

Victor Pițurcă, la pușcărie două luni: „Nu vă dau niciun ban! Condamnați-mă!”.

Dezvăluirile fostului selecționer. Cum a ajuns să fie condamnat!

Victor Pițurcă este unul dintre cele mai controversate personaje din fotbalul Românesc. Acesta a oferit mereu declarații acide și nu s-a ferit să vorbească despre pasiunea lui pentru jocurile de noroc. Fostul selecționer are un trecut spumos, despre care nu mulți știu toate detaliile.

Pițurcă a fost condamnat la 6 luni de închisoare, în tinerețe, dar a ajuns să facă doar două luni. Totul a plecat de la jocurile de noroc.

Eram la Tg. Jiu, dar Scorniceștiul m-a luat cu japca de-acolo. Primisem vreo 80.000 de lei de la Tg. Jiu, bani foarte mulți, și după aia mi-au cerut banii. „Ce bani să vă dau eu? Să-i cereți la Scornicești!”. Atunci am plecat la Scornicești. După câteva luni am mers la Tg. Jiu, unde am jucat într-o seară jocuri de noroc. Seara ne-a prins Miliția. Ne-a turnat cineva. S-a aflat că eram eu acolo. Am mers la Miliție atunci și oamenii mi-au zis: „Ne dai banii sau te condamnăm?”. „Nu vă dau niciun ban, băi fraților! Condamnați-mă!”. Eu nu prea credeam lucrul ăsta, doar eram la Scornicești! Nu mă gândeam la așa ceva. Doar că oamenii ne-au condamnat într-o zi! Eram în vremea comunismului, iar comuniștii și Miliția făceau ce voiau. Intrau peste tine în casă și te arestau! Făceau orice”, a povestit Pițurcă la GSP.

Băgat în aceeași oală cu golanii, pe Pițurcă l-a întărit acea experiență, despre care are puterea să vorbească în prezent: „Până la urmă, ce făcusem? Am fost pur și simplu arestați că au zis unii că am jucat, dar ei n-au prins pe nimeni! N-a fost flagrant, doar s-a întâmplat. Eu mi-am dus crucea până la capăt. Am făcut două luni și ceva de detenție. Din șase luni! Până la urmă a intervenit Scorniceștiul și ne-au judecat din nou. Atunci doar golanii mai erau condamnați așa! Sau cei care voiau să intre la pușcărie ca să treacă de o iarnă care urma. Nicidecum eu sau alți trei care erau milionari pe vremea aia în Tg. Jiu. Cam asta a fost”, a mai spus fostul selecționer, pentru sursa citată.

România – Islanda: primul 11 al lui Mirel Rădoi!

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles