Un bilet la marele meci: 20 lei, victoria echipei : neprețuită!

Eliminată deja din Cupa EHF, deținătoarea trofeului și-a respectat blazonul și a obținut victoria în meciul cu miză minimă, contra celor de la Bera Bera! Strategia de marketing a clubului de a pune biletele în vanzare de joi a ținut, iar Sala Polivalentă a fost doar pe jumătate goală.

Califcarea era deja pierdută, pentru că Nyk din Danemarca a învins pe terenul croatelor de la Vegeta Podravka, scor 28-25, dar totuși, Craiova s-a respectat și a jucat ca și cum ar fi fost o finală.

Prima repriză a început tare, iar în munutul 10, trupa din Bănie se detașase la două goluri (5-3), după ce fusese condusă (1-2). Jocul craiovencelor a continuat în aceeași maniera până în minutul 20, atunci când le dominau pe spanioloaice și pe parchet și pe tabelă (9-6). Până la pauză, Craiova s-a mențint în avantaj contra ibericelor (13-11).

Repriza secundă a început în forța, cu elevele lui Burcea pe val. Handbalistele din Bănie conduceau cu 21-13, după doar 10 minute de joc. Lucrurile au stat diferit după ce Bera Bera s-a trezit. Până la finalul meciului, formația oaspete a redus considerabil din diferență, iar partida s-a încheiat cu scorul de 26-23, în favoarea Craiovei.

Foto: SCM Craiova

Te poate interesa si: Craiova a țintit înlocuitorul lui Mitrita! Se negociază intens!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *