Victorie importantă pentru Universitatea Craiova!

Universitatea Craiova a câștigat duelul cu Politehnica Iași! Oltenii au reușit o victorie importantă, înainte de semifinala cu Botoșani!

Universitatea Craiova s-a impus în fața celor de la Iași, scor 4-1. Elevii lui Mangia au evoluat sub o presiune foarte mare. Nu doar echipa antrenată de Flavius Stoican le-a pus probleme oltenilor, dar și tensiunea care se strânsese până și în rândul suporterilor. Știința avea mare nevoie de victorie, mai ales că pentru craioveni urmează semifinala de Cupă, cu FC Botoșani.

Craiova a început bine prima repriză. Mangia l-a trimis pe Glavina pe teren încă din primul minut, iar croatul nu a dezamăgit. Atacantul adus în iarnă a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai Universității în prima repriză a meciului. Oltenii au jucat cu ambiție și în minutul 18, Alex Mitriță a deschis scorul, dintr-un șut deviat de un adversar. Elevii lui Mangia nu s-au oprit și au continuat atacul al poarta lui Koselev, iar în minutul 45+1, Mitriță a bifat dubla, din pasa lui Dimitrov. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea Universității.

În repriza secundă, Mangia l-a trimis în teren pe Vlad Screciu, în locul lui Popa. Oltenii au început și partea doua la fel de ofensiv. În minutul 53, Cristi Bărbuț a obținut o lovitură de la 11 metrii pentru olteni, iar Alex Mitriță a executat-o și a bifat un hat-trick. La câteva minute după marcarea celui de-al treilea gol, antrenorul Craiovei l-a trimis pe Burlacu pe teren, în locul lui Dominik Glavina. Reintrat în primul 11 după multă vreme, Calancea a scăpat inexplicabil mingea din brațe în minutul 72 și Ieșenii au marcat ușor pentru scorul de 3-1. Până la finalul partidei, oltenii au continuat să atace, iar Dimitrov și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, în minutul 90. Partida s-a încheiat cu victoria Științei, scor 4-1.

Universitatea Craiova începe lupta pentru finala Cupei României!

În data de 19 aprilie, oltenii primesc vizita celor de la FC Botoșani, pentru meciul tur din semifinala Cupei României. Cele două formații se vor duela pe stadionul Ion Oblemenco, iar băieții antrenați de Mangia pot tranșa calificarea încă din meciul tur, dacă se vor impune la o diferență considerabilă.

Sursă foto: ucv1948
Citește și: CALIFICARE! SCM Craiova merge în finala Cupei EHF! 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *