16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

VICTORIE! SCM Craiova, pas important către sferturile de finală ale Cupei EHF!

SCM Craiova a câștigat la limită duelul cu Brest din Cupa EHF! Oltencele au dat dovadă de caracter și au adus zâmbetul pe buzele a mii de suporteri!

SCM Craiova  a câștigat în fața celor de la Brest, scor 16-15, în Sala Polivalentă din Craiova. A fost o atmosferă incendiară în Bănie, cu aproape patru mii de olteni în tribune. Cu această victorie handbalistele antrenate de Bogdan Burcea fac un pas important către sferturile de finala ale Cupei EHF.

Prima repriză nu a început prea bine pentru Craiova, iar Brest a condus în două rânduri la o diferență de trei puncte (6-3),(8-5). Pe finalul reprizei franțuzoaicele au scos portarul și au atacat cu 7 jucătoare. Diferența de pe tabelă a crescut, iar la pauză scorul a fost de  9-5, în favoarea celor de la Brest. În partea secundă, oltencele au început tare și a marcat repede, iar în minutul 36, SCM a egalat (9-9). Partida a continuat în aceeași manieră, prudență de ambele părți, iar formația din Franța a reușit să ia un avans considerabil față de oltence (12-15). Craiova a restabilit egalitatea în minutul 57 (15-15) și le-a readus speranța suporterilor olteni. Craiova a câștigat la limită meciul cu Brest și merg în Danemarca să obțină calificarea.

SCM Craiova continuă lupta în grupele EHF!

A mai rămas un singur meci de disputat în grupele Cupei EHF, pentru handbalistele antrenate de Bogdan Burcea. Craiova se deplasează în Danemarca, la Randers pentru a obține calificarea în sferturi. În ultimul meci disputat împotriva danezelor, SCM a câștigat 23-17, în Sala Polivalentă din Craiova.

Meciul cu Randers este programat pe data de 11 februarie și va conta pentru ultima etapa din grupele Cupei EHF.

sursă foto: SCM Handbal Oficial

Intră în concurs: Castiga o invitatie la semifinala Eurovision de la Craiova!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles