VIDEO! Anchetă la școală. Profesoară, amenințată cu bătaia de un elev

Elevul bătăuș este în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic ”Căpitan Nicolae Pleșoianu” din Râmnicu Vâlcea! Și-a amenințat profesoara cu bătaia!

Un elev de la o școală din Vâlcea a postat pe o rețea de socializare un filmuleț în care un coleg își amenința profesoara. Dialogul dintre cei doi este halucinant. După ce a primit nota 2, băiatul a reacționat. Și-a amenințat dascălul, a dat cu pumnii în masă și i-a vorbit foarte urât. Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea s-a sesizat ca urmare a publicării acestor imagini și au luat rapid măsuri. Incidentul a fost transmis către toate instituțiile abilitate, iar la 14.30 se va face consiliu profesoral. De asemenea, s-a anunțat și poliția, se vor lua măsurile legale. Este un elev cu probleme, a fost exmatriculat și reintegrat pentru că așa i-a permis legea, conform voceavâlcii.ro

”Inspectoratul Județean Școlar Vâlcea a demarat o anchetă, un reprezentant al Inspectoratului va participa la ședința Consiliului Profesoral și la consiliul clasei. Împreună cu poliția municipiului Râmnicu Vâlcea, ne vom ocupa de caz”, susține Adina Dobrete, purtătorul de cuvând al IȘJ Vâlcea. De asemenea, IPJ Vâlcea a deschis un dosar în acest caz, iar elevul este cercetat pentru amenințare.

Sursa foto+video : Vocea Vâlcii

 

Vezi și Noua modă în Oltenia. Un televizor și whiskey, mită pentru polițiști

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *