VIDEO! Bataie intre mame la o scoala din Slatina!

Păruială, pumni și palme între trei femei în curtea unei instituții de învățământ din Slatina. Totul a fost filmat!

 

Imagini de groază în curtea Școlii Gimnaziale Ștefan Protopopescu din Slatina. În fața copiilor, trei femei s-au încăierat. Firesc, nu a fost luptă egală, ci două contra una. Doi bărbați au fost cei care au oprit păruiala mămicilor.

În primă față autoritățile însărcinate și plătite pentru menținerea ordinii nu au mișcat un deget, motivând că nu au fost sesizate. Apoi s-au pus în mișcare, preluând filmulețul video și pornind o anchetă.

 

Bătaia de la Școala din Slatina, subiect pentru două anchete paralele

 

După ce le-au identificat pe protagoniste, polițiștii au aflat și motivul scandalului. Nu a fost vorba de un bărbat, ci de o datorie neachitată. „Se fac cercetări pentru loviri sau alte violenţe. Persoanele au fost identificate şi în cursul acestei zile vor fi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Slatina pentru lămurirea tuturor aspectelor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun”,a spus comisarul Mihalache.

 

În paralel, din lipsă de activitate probabil, și școala a deschis o anchetă, după cum a anunțat Adrian Bărbulete, inspector școlar general în zona de conflict.

Tu decizi! Voteaza cea mai frumoasa studenta din Craiova! 

Comentam pe facebook

sursa video: Ionut Jifcu

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *