12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

VIDEO! Ce face cu mingea Andre Santos, jucătorul dorit de Craiova!

Universitatea Craiova se întărește în bătălia pentru play-off cu un jucător din liga a doua portugheză: Andre Santos, de la gruparea Arouca.

 

Universitatea Craiova vrea să profite la maxim de ultima zi de mercato. Digisport.ro a anunțat că oltenii au decis să-l transfere pe Andre Santos, mijlocaș portughez în vârstă de 28 de ani.

Cu peste 30 de selecții la naționalele de tineret ale Portugaliei și 2 prezențe la prima reprezentativă, CV-ul lui Santos impresionează. Format la Sporting Lisabona, jucătorul nu a reușit însă se se impună în echipa alb-verde. El a fost împrumutat rând pe rând la grupările Fatima, Leiria și Deportivo La Coruna.

 

Andre Santos, patru echipe în ultimii patru ani

 

În ultimii ani a fost legitimat de Guimaraes, Balikesirspor, FC Metz și Arouca. În actuala stagiune a evoluat în 18 partide pentru Arouca, în liga secundă din Portugalia. A reușit o pasă decisivă, dar nu a marcat vreun gol.

 

Devis Mangia a recunoscut că țintește trofeul suprem în Liga 1. Pentru a-l aduce în Bănie, după o pauză de 27 de ani, va trebui să declanșeze lupta în play-off cu FCSB și CFR Cluj.

Sursa foto: digisport.ro

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles