fbpx

VIDEO. Ce mai fac românii în carantină: Un bărbat din Bumbești-Jiu și-a scos vecinul la plimbare, cu lesa

Un tânăr de 35 de ani, din orașul Bumbești-Jiu, a primit o amendă de 200 de lei, duminică, după ce a fost filmat în timp ce și-a scos vecinul la plimbare, cu lesa, pe o stradă din apropierea unor blocuri din localitate.

Și bărbatul de 45 de ani, care a acceptat să fie umilit, a primit o amendă de 200 de lei.

Potrivit reprezentanților IPJ Gorj: „Cei doi bărbați de 35 și 45 de ani, din Bumbești-Jiu, au fost identificați și sancționați contravențional de polițiști, cu amendă în valoare de 200 de lei fiecare, potrivit Legii nr.61/1991, pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”.

Imediat după ce plimbarea celor doi a apărut pe internet, zeci de persoane și-au împărtășit opiniile, pe Facebook. „Aşa ceva numai în România vezi”, „Nu e posibil aşa ceva!!!! De neconceput, foarte urât, o ruşine pentru toţi!”

„Caterincă de prost gust …nu credeam că în Gorj avem asemenea specimene ..cât de josnic să fii să faci așa ceva? ce educație să dea ăștia la copiii lor, la nepoții lor, niște rebuturi sociale”, a scris un bărbat, pe Facebook.

foto: captura facebook

In 3 minute poți să citești și: Metodă inedită, adoptată de un poliţist pentru a-i convinge pe oameni să stea în casă: patrulează pe străzi cu o cască coronavirus

Mărturie șocantă din „spitalul groazei” din Suceava: Nu ieși viu de aici!

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0