fbpx
7.8 C
Craiova
duminică, mai 9, 2021

VIDEO! Craiova are piscină olimpică! E în Bariera Valcii!

După ce la precedenta ploaie s-a vâslit în Bariera Valcii, aseară s-a sărit de la trambulină!

- Advertisement -
- Advertisement -

 

Cum au asfaltat sub podul din Bariera Valcii, or fi trecut și peste canalizări? Cert e că la fiecare ploaie mai serioasă apa ajunge de doi metri. Așa că dacă acum câteva zile se făceau plimbări cu barca pneumatică sub clar de lună, aseară s-au executat sărituri în cap.

Momentul a venit fix după ce primarul Craiovei, Mihail Genoiu a organizat o conferință de presă cu un scop precis: acela de a anunța organizarea unui super-comandament care să se dueleze cu stihiile naturii.

 

„Am solicitat prefectului județului să avem un comandament în privința modului cum se intervine în situațiile de ploi și calamități din punct de vedere al căderilor masive de ploaie. În cadrul acestui comandament, am stabilit ca atunci când este cod portocaliu, se intră pe situații de urgență și toată procedura este dirijată de ISU. Deci, în momentul în care apare un cod portocaliu de ploi, ISU preia conducerea și toate unitățile intră sub coordonarea lor, inclusiv Compania de Apă”, anunța Genoiu.

 

Nici cu ISU în frunte, administrația craioveană nu a fost capabilă să depășească astfel de situații, cu baltă de 2 metri înălțime pe o stradă extrem de circulată din oraș.

Sursa video: facebook Robert Motoi

The following two tabs change content below.
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,196FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -
spot_img

Latest Articles