fbpx

VIDEO! Suspecta crimei de la metrou e din Craiova! Unde a fost prinsa!

Femeia care a ucis marți seară o tânără de 25 de ani în stația de metrou Dristor 1 este din Craiova. Care sunt cauzele gestului său!

 

Suspecta în cazul crimei de la metrou a fost prinsă în noaptea de marți spre miercuri. Anunțul a fost făcut de Poliția Română: „Felicităm echipa Brigăzii de Poliție Transport Public București, pentru profesionalismul de care au dat dovadă, depistând principala suspectă în cazul omorului de la stația Dristor 1. Ei sunt, astăzi, Eroii Zilei”.

O cheamă Magdalena Șerban, are 36 de ani, și, potrivit adevarul.ro, este din Craiova. Individa a fost găsită în zona Unirii, la doi pași de o altă stație.

Criminala de la metrou este din Craiova

 

Care au fost cauzele care au determinat-o să împingă alte femei în fața șinelor de tren? Libertarea susține că femeia a avut un conflict la serviciu cu fosta șefă, iar din acest motiv a ajuns să urască femeile.

 

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Române, la audieri femeia s-a recunoscut în imaginile video, dar nu a explicat de ce a făcut aceste gesturi. Ea a fost dusă în arestul Poliţiei Capitalei.

Comentam pe facebook!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0