24 C
Craiova
vineri, august 19, 2022

VIDEO! Digitalizare cu discheta de 1.44 Mb și monitorul cu tub

În România lui 2021, elevii învață informatică după manuale depășite. Senatorul Pălărie cere schimbări radicale în programa școlară.

În anul 2021, secolul 21 școala românească nu arată prea bine. Viitorii informaticieni ai țării noastre sunt întâmpinați cu tehnologie preistorică și manuale din evul mediu. Și nu, nu este doar o ironie fiindcă Ștefan Pălărie, senator USR PLUS, a tras un semnal de alarma pe pagina sa de Facebook.

Bacalaureat 2022. Ce subiecte au primit elevii la istorie!

Care a fost cea mai grea parte din examen! Elevii de la alte profiluri decât cele realiste și tehnice au Read more

VIDEO: Adolescentă bătută de doi băieți, în curtea liceului în care învăța

În loc să intervină, alţi copii filmează şi privesc amuzaţi întreaga scenă plină de cruzime Educația se mai dobândește și Read more

„Așa arată coperta unui manual de informatică la clasa a IX-a în 2021. Monitor cu tub și o dischetă de 1.44Mb pe care n-ar încăpea nici măcar o poză. Lucruri care țin mai degrabă de un muzeu. Evident, în spatele copertei, informațiile datează din aceeași perioadă. Așa sunt pregătiți în liceu viitorii noștri informaticieni. Susțin cu tărie introducerea educației financiare în învățământul preuniversitar, așa cum se propune prin L389/ 2021 dezbătută azi în Senat, dar vreau să trag un semnal de alarmă că multe materii necesită reorganizare și fac public angajamentul meu în această direcție”, a scris acesta.

Craioveni, sunteți pe cont propriu! Mesajul prefectului: “Suntem depășiți”

DNA a deschis dosarul “Marele Alb”!

VIDEO! Primele măsuri după investigația Recorder “Clanul Marelui Alb”. Reacția BOR

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

30,825FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles