16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

VIDEO! A doua mutare a iernii: Glavina a semnat cu Universitatea Craiova!

Clubul oltean a realizat cea de-a doua achiziție din mercato de iarnă. După Ovidiu Bic, vârful croat Dominik Glavina a semnat cu echipa antrenată de Devis Mangia.

 

Universitatea Craiova a anunțat pe site-ul oficial că l-a legitimat pe Dominik Glavina, jucător care se afla de mai bine de două săptămâni în probe, în Antalya, cu echipa. Glavina a semnat un contract valabil 4 luni, iar dacă va da randamentul scontat de conducerea tehnică se va activa opțiunea de prelungire a înțelegerii pe încă trei ani.

Iată descrierea jucătorului de pe site-ul clubului: „Născut pe data de 6 decembrie 1992 în localitatea croată Cakovec, noul vârf al echipei noastre a mai fost utilizat în trecut și ca mijlocaș ofensiv sau extremă. Înalt de 1,82 m., Dominik și-a început cariera de fotbalist profesionist la NK Varazdin (45 de meciuri, 10 goluri și două pase decisive), apoi s-a dus la Beitar Jerusalem (26 de meciuri, 3 goluri), Slaven Belupo (36 de meciuri, 7 goluri și 3 pase decisive), NK Inter Zapresic (39 de meciuri, 3 goluri și 5 pase decisive), iar în final la NK Rudar Velenje (39 de meciuri, 17 goluri).

Glavina întărește ofensiva alb-albastră

Nu este primul contact pe care noul vârf al echipei noastre îl are cu România. Aflat în echipa celor de la Varazdin, a jucat în anul 2011 în „dubla” din UEFA Europa League contra celor de la Dinamo București. De asemenea, atacantul central are și 11 selecții în cadrul Naționalelor de tineret ale Croației și un gol marcat pentru echipa Under-19 a țării sale”.

 

550.000 euro este valoarea de piață a lui Dominik Glavina, potrivit site-ului transfermarkt.de.

Citeste si: „Ion Oblemenco” intră în cursa pentru Stadionul anului 2017!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles