7.8 C
Craiova
duminică, decembrie 3, 2023

VIDEO. Emoții pentru Olguța Vasilescu și Poliția Locală. Diana Șoșoacă a ajuns la Craiova!

Diana Șoșoacă e gata să facă din Craiova un oraș de top: „Vom avea un candidat. Nu știu de ce țin ăștia atâta de putere”

Diana Șoșoacă a venit la Craiova, sâmbătă. Nu a fost în vizită, ci cu treabă, chiar la partidul din care face parte, S.O.S. România. De această dată, filiala Dolj a fost în centrul atenției. Senatoarea nu doar că a anunțat faptul că va propune un candidat la Primăria Craiova, ci a subliniat faptul că ar fi vremea ca Olguța Vasilescu să se retragă.

Zeci de oameni au așteptat-o pe Diana Șoșoacă, în fața sediului de partid. Senatoarea a fost primită cu aplauze, pupici, îmbrățișări, laude și a flori. Șoferii mașinilor care treceau către Piața Centrală nici nu-și mai puteau să-și stăpânească degetele și să se oprească din claxonat.

Emoții pentru Olguța Vasilescu. Diana Șoșoacă a ajuns la Craiova!

Evident că vom avea un candidat la primăria Craiovei. Evident că vom avea candidați în toate comunele din Dolj. Sunt multe comune și toată lumea se așteaptă la foarte multe lucruri de la noi. Avem un partid care are un an, abia a învățat să meargă. Este o provocare și pentru noi, și pentru mine. Mie îmi plac provocările. Și membrilor S.O.S le plac provocările. Aveți oameni foarte bine pregătiți. Vreau să fac un apel la profesioniști. Politica trebuie profesionalizată. Avem oameni care au făcut ceva în viața lor, care au văzut ce înseamnă să pornești de jos.

La Craiova, nu știu de ce țin ăștia atâta de putere. Normalitatea, în lumea asta, ar trebui să fie o schimbare. Cred că mai mult de două mandate ale unui primar nu au rost. Chiar dacă e bun. Poate sunt proiecte bune pe care le-au făcut primarii, în Craiova, și nu au mai fost continuate. Sau s-a greșit pe parcurs. Trebuie lăsați oamenii noi, cu experiență. În general, antreprenorii. La stat, cu tot respectul, oamenii nu știu ce înseamnă greul zilei de mâine. Ei au un salariu, nimeni nu îi prea poate da afară. Trebuie să vină cei din mediul privat, oameni care s-au chinuit și știu ce înseamnă munca”, a transmis Diana Șoșoacă, la Craiova.

Emoții și pentru Poliția Locală Craiova

Diana Șoșoacă spune că aude lucruri negative despre Craiova. Reprezentanta partidului S.O.S România susține că lumea se plânge de PSD, de șpăgi și de pile. Totodată, senatoarea nu s-a ferit să lase de înțeles ce măsuri ar lua dacă partidu lei ar da primarul în Bănie. Prima instituție subordonată a fost deja pusă pe lista neagră. Este vorba despre Poliția Locală.

Poliția Locală. Am o mare problemă cu ea. Trebuie desființată. Unită cu Poliția Națională. Și ăia sunt varză, reprofesionalizați și să fie polițiști. Nu în sprijinul primarului și element de constrângere și de bătaie în alegeri, că știm foarte bine cum acționează Poliția Locală. Pentru Craiova vrem un primar. Atenție, asta nu înseamnă că am ceva cu doamna Olguța. Nu am nimic cu nimeni, dar e de ajuns.

Am nevoie de o administrație refăcută total. Am nevoie de o administrație în care Consiliul Local să aibă o sală în care să vină toată Craiova și nu doar o dată pe lună. Am nevoie de un birou la primărie, în care să existe un om ca mine, care să te îndrume. Totul trebuie profesionalizat. De aici, din Bănie, eu nu aud decât – pile, șpăgi, relații, PSD, PSD a făcut, PSD nu mă lasă, Aoleu, că Olguța nu se înțelege cu Ciolacu, aoleu e Paul Stănescu. Trebuie să se termine cu prostiile astea”, a mai spus Șoșoacă.

Loading RSS Feed
Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles