VIDEO! Firea și Genoiu, huiduieli la scenă deschisă! Primarul Craiovei nu le merita!

Primarul orașului București, Gabriela Firea, a fost huiduită când a încercat să obțină capital de imagine pe seama Simonei Halep. La fel a pățit și primarul Mihail Genoiu, când a căutat să profite de vectorul de imagine SCM Craiova, câștigătoare a Cupei EHF.

 

Gabriela Firea a fost huiduită copios după ce a urcat pe scenă alături de Simona Halep. Primarul Capitalei a avut si proasta inspirație de a o întâmpina pe câștigătoarea Rolland Garros cu vorbele: „Bine ai venit în țara noastră!”

Nu e un eveniment izolat când un om politic încearcă să-și asocieze imaginea cu a unui sportiv sau a unei echipe câștigătoare. Astfel, înainte de finala Cupei EHF, ce s-a disputat în Bănie, primarul Mihail Genoiu a călcat, apăsat, pe parchet. Nu știm exact motivul. Cert e că a avut parte de aceeași reacție ca în cazul Gabrielei Firea, în sensul că a fost huiduit de cei 4.000 de oameni prezenți în sală.

 

Reacția publicului a fost dubioasă, din două puncte de vedere. În primul rând, având în vedere faptul că la finala Cupei EHF doar 2-300 de bilete au fost vândute în Craiova, la liber. În al doilea rând, ținând cont de faptul că Mihail Genoiu a direcționat banii craiovenilor spre echipa de handbal a SCM Craiova. Dacă-l comparăm cu Firea, care nu a avut nici un merit în ascensiunea Simonei Halep.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *