-0.5 C
Craiova
marți, februarie 7, 2023

VIDEO! Fondurile atrase de CJ Dolj, de 7 ori cât bugetul instituției! Prioteasa: „Suntem cel mai mare investitor din Dolj”

Consiliul Județean Dolj, în parteneriat cu Autoritatea de Transport din Sofia, a câștigat un nou proiect european. Drumul ce leagă Segarcea de Zăval va fi modernizat pe banii Uniunii.

Ion Prioteasa, președintele CJ Dolj, vice-președinții Cosmin Vasile și Oana Bica, și primarul Ovidiu Gîngioveanu din Valea Stanciului au prezentat, în cadrul unei întâlniri cu mass-media, ultimul proiect cu fonduri nerambursabile câștigat. Practic, Uniunea Europeană va investi încă 6,5 milioane de euro în Dolj, mai clar în drumul ce leagă Segarcea de Zăval.  Este cel de-al treisprezecelea proiect câștigat, fapt care i-a permis președintelui CJ Dolj să exulte: „Suntem cel mai mare investitor din Dolj”.

 

 

„Este cel de-al 13-lea contract cu finanțare nerambursabilă pe care Consiliul Județean Dolj îl semnează în actualul mandat, valoarea totală a acestora ridicându-se la peste 128 de milioane de euro. La o privire mai atentă, se poate constata că valoarea contractelor cu finanțare nerambursabilă pe care le-am încheiat până acum este de peste șapte ori mai mare decât întreg bugetul propriu pentru dezvoltare al instituției noastre pentru anul 2018. Consider că, în acest moment, Consiliul Județean este cel mai mare investitor din Dolj, mai ales că demersurilor implementate cu fonduri nerambursabile li se adaugă și inițiativele pe care le derulăm cu finanțare din bugetul propriu”, a adăugat conducătorul județului.

Loading RSS Feed
Loading RSS Feed
Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles