fbpx

VIDEO: Jandarm bătut cu pumnii și picioarele de un bărbat!

Imagini desprinse parcă din junglă: victima avea tricoul rupt!

Un jandarm a fost agresat în timpul serviciului de către un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Un bărbat de 40 de ani din Jibou este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de ultraj, după ce în dimineaţa zilei de 17 septembrie, a agresat un jandarm în incinta Judecătoriei din Jibou. Momentul a fost surprins cu telefonul mobil de către un trecător. În imagini se observă cu un bărbat pus la pământ de forţele de ordine este lovit cu pumnul de un jandarm, care are tricoul sfârtecat, notează adevărul.ro.

Potrivit aceeași surse citate, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj, au declarat că agresiunea a fost provocată de către bărbatul turmentat, care, deşi nu avea cauză pe rol, a insistat să intre în sala de judecată, pentru a vorbi cu unul dintre magistraţi.

,,Joi, 17 septembrie, în jurul orei 09:45, un bărbat s-a prezentat la sediul Judecătoriei Jibou încercând să intre în sala de judecată, fără respectarea regulilor de acces. Bărbatul se afla într-o vădită stare de ebrietate şi nu avea cauză pe rol. De asemenea, acesta profera cuvinte şi expresii jignitoare, tulburând ordinea publică în interiorul instituţiei. Subofiţerul aflat în serviciu l-a condus în afara instituţiei şi a solicitat sprijinul unui echipaj mixt de pe raza oraşului Jibou. Refuzând cooperarea cu subofiţerul, bărbatul a devenit tot mai recalcitrant şi a început să profereze ameninţări la adresa jandarmului şi instituţiei. În continuare, bărbatul a devenit foarte agresiv şi l-a lovit pe subofiţer cu pumnul în zona feţei”, a precizat Marius Mesaroş, purtătorul de cuvând al jandarmeriei sălăjene. Potrivit spuselor sale, jandarmul l-a imobilizat pe agresor, însă acesta s-a opus cu violenţă, aplicând lovituri cu pumnii şi picioarele şi chiar a rupt tricoul omului legii. „În acest context, împotriva persoanei agresoare a fost necesară folosirea forţei. Cu sprijinul celorlalţi colegi aflaţi în serviciu şi a patrulei mixte sosite ulterior, agresorul a fost încătuşat şi condus la sediul Poliţiei Jibou. În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj”.

Şeful Parchetului din Jibou, Marta Chiş, a menţionat că bărbatul este cunoscut ca având tulburări psihice şi pentru faptul că devine agresiv atunci când consumă alcool. Prin urmare, a fost internat în spital şi urmează să fie supus unei expertize psihiatrice. În ceea ce îl priveşte pe jandarm, acesta a suferit leziuni, care nu au necesitat, însă, zile de îngrijiri medicale. Pe numele agresorului s-a deschis dosar penal.

Sursa: adevarul.ro

O olteancă, secretară la o școală, trimitea filmulețe indecente unui polițist!

Colegiul Național ,,Frații Buzești” din Craiova își închide porțile!

Bergodi poate pierde încă un fotbalist străin!

MM Stoica arată cu degetul spre Craiova: „Este revoltător! Trebuie să se oprească greșelile de arbitraj!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0