VIDEO! Leuțul de la Zoo Craiova a fost botezat pe facebook!

Concursul organizat de Raadpfl s-a încheiat. Cel mai tânăr membru al Zoo Craiova are un nume. Cele mai multe aprecieri le-a primit doamna Adriana Vișan, câștigătoare a concursului, și nașa leuțului.

 

Leuțul de la Zoo Craiova se numește LEON! Nu știm dacă e o combinație între „lion”-ul englezesc și „leul” românesc, dacă inspirația nașei provine de la filmul lui Luc Besson, de la provincia spaniolă ori de la marca Seat Leon.

 

Cert e că utilizatorilor de pe pagina Raadpfl le-a plăcut așa tare numele dat de Adriana Vișan încât i-au dat like de 327 de ori. Peste 100 de like-uri au mai luat KING (218), BITI (115) și Combatantul Ezoteric Kim Jong Un Complet Si Corect Definit Prin Gradele Astrale Ale Universului 4 (106). Partea bună e că am scăpat de LioNelu J.

Leon, noua atracție de la Zoo Craiova

 

Câștigătoarea concursului va avea posibilitatea să petreacă câteva ore în Grădina Zoologică, să facă un tur al adăposturilor însoțită de administrator. În plus, a primit și o diplomă care să-i ateste calitatea de naș.

 

Leon s-a născut pe data de 11 noiembrie 2017. Perioada critică a fost depășită, însă rămân în continuare riscurile specifice animalelor născute în captivitate. Leon nu a fost hrănit de leoaică, motiv pentru care acesta a fost separat și a avut nevoie de perfuzii și atenție specială din partea medicilor veterinari.

Citeste si: Meciul lui Barbut! Rezervele Craiovei inving locul 4 din Polonia! 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *