VIDEO. Noroc chior pentru o femeie. A stat două zile într-o fântână

Operațiune de salvare spectaculoasă în județul Vâlcea! O femeie de 41 de ani a stat două zile într-o fântână adâncă de 10 metri!

Pompierii militari care au scos-o pe femeie din fântână, au fost socați să vadă că a supraviețuit căderii de la 10 metri, dar și că a stat două zile în frig și apă rece.

Fântâna în care a căzut localnica are diametrul de 1 m şi adâncime de aproximativ 10 m, potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea. Fântâna se află pe un câmp, în spatele unei anexe dezafectate. Un vecin a auzit strigătele femeii și a anunțat autoritățile. Când a fost găsită de pompierii militari, aceasta prezenta traumatisme minore. A primit îngrijiri medicale de la echipa sosită la faţa locului.

Femeia a declarat că a căzut accidental. Puțul se afla la nivelul solului și nu era acoperit. Două zile a strigat femeia după ajutor și nimeni nu a auzit-o, dat fiind faptul că puțul este la 40 de metri de stradă. A fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, în stare de conștiență.

 

Sursa video – Adevarul

 

Citește și SPA-ul s-a mutat la Primărie. Pedichiură ca la salon făcută de femeia de serviciu

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *