37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

VIDEO. Pescobar, spectacol pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova!

În timp ce Costel Gâlcă și Mihai Rotaru caută întăriri pentru Craiova, Pescobar și-a arătat talentul pe gazonul de pe arena „Ion Oblemenco”

Universitatea Craiova a reușit să se impună, în fața celor de la U Cluj, în duelul din barajul pentru Conference League. Elevii lui Costel Gâlcă au câștigat la loviturile de departajare. Însă, ei nu au fost singurii care au făcut spectacol pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Pescobar jonglerii cu mingea de fotbal pe arena „Ion Oblemenco” din Craiova

Înainte de ultimul meci al acestui sezon, câștigat de Universitatea Craiova, Paul Nicolau, cunoscut drept Pescobar, a testat gazonul de pe „Ion Oblemenco”.

Omul de afaceri a postat, ieri, pe Facebook, un filmuleț în care poate fi văzut jonglând cu o mingea la fel ca fotbaliștii, timp de câteva secunde.

Sursă: Facebook

Afaceri de milioane de euro

Pescobar, pe numele său real Paul Nicolau, este un antreprenor român, cunoscut în industria HoReCa locală ca cel care a adus racii în restaurantele din țară. În vârstă de 36 de ani, el a început prin vânzarea de raci în Piața Obor, din capitală.

Acum, acesta deține un lanț celebru de restaurante cu specific pescăresc în mai multe orașe mari din țară, precum București, Cluj-Napoca și Timișoara, care îi aduc deja milioane de euro.

Anul acesta, Paul Nicolau și-a deschis, în premieră, un restaurant în Bănie. Iar cu această ocazie, afaceristul s-a transformat, pentru câteva zile, într-un adevărat promotor al Craiovei. El a vizitat mai multe obiective turistice din oraș, pe care le-a și promovat pe rețelele de socializare. 

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles