-2.8 C
Craiova
miercuri, ianuarie 19, 2022

VIDEO: Podul ce traversează râul Olt, un adevărat pericol!

„Timpul își pune amprenta și în orice moment se poate ajunge la o adevărată tragedie”

Pe DN 65, în dreptul localității Slatina, pe podul ce traversează râul Olt, pilonii care susțin structura metalică sunt într-o stare deplorabilă, fiind un real pericol pentru toți oamenii care se află în zonă: „Pur și simplu timpul își pune amprenta și în orice moment se poate ajunge la o adevărată tragedie”, spune într-un video Mădălin Chipirlin, președintele Asociației Legal Drive. VIDEO AICI

Podul de la intrarea în Municipiul Slatina are aproximativ 400 de metri lungime și o vechime de peste 100 de ani. În ultimi 30 de ani acesta n-a mai avut parte de nicio reabilitare, consolidare sau modernizare.

„Stăm extrem de prost la capitolul siguranță rutieră în anul 2021. O simplă traversare a podului te pune serios pe gânduri, indiferent dacă ești pieton sau conducător auto. De ce? Pentru că orice element îți dă de bănuit în urma degradării că s-ar putea prăbuși. Rând pe rând toți miniștri care s-au pelindat pe la Ministerul Transporturilor ne-au promis dezvoltarea infrastructurii rutiere din România și creșterea gradului de siguranță rutieră. Din câte se poate observa, la 32 de ani de la Revoluție lucrurile stau extrem de prost în ceea ce înseamnă siguranța rutieră pentru că nu suntem în stare nici să menținem ceea ce am moștenit”, a mai spus acesta.

Un oltean s-a sinucis chiar în a doua zi de Crăciun!

Jiul a fost braconat și de Crăciun!

Percheziții domiciliare în Olt la persoane bănuite de camătă, șantaj și contrabandă!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles