12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Video! Cristina Florianu excelentă, România a spulberat Macedonia la Trofeul Carpati!

Naţionala de handbal feminin a României a obţinut prima victorie la Trofeul Carpati de la Craiova, scor 31-18, cu reprezentativa Macedoniei.

 

Ambros Martin a menajat mai multe jucătoare. Printre ele se numără Cristina Neagu și Crina Pintea, cele mai bune marcatoare din înfrângerea suferită ieri cu Polonia, scor 21-27.

Selecţionerul a decis să ruleze jucătoarele în fiecare meci de la Trofeul Carpaţi, astfel că la meciul de sâmbătă căpitanul naţionalei, Cristina Neagu, nu a fost inclusă în lot, locul său fiind luat de jucătoarea de la SCM Craiova, Cristina Florianu, care a fost, de la distanță, cea mai ovaționată jucătoare de pe teren.

Trofeul Carpati continuă ! România joacă mâine cu Brazilia !

 

Ultimele partide aduc față în față, duminică, echipele Macedonia – Polonia (ora 14.00) și România – Brazilia (16.30). Brazilia și Polonia sunt și ele calificate la Campionatul Mondial din Germania, alături de România. La ediţia CM din 2015, România și Polonia au fost semifinaliste, tricolorele cucerind medaliile de bronz.

 

La finalul celei de-a 49-a ediţii a Trofeului Carpaţi, antrenorul României, Ambros Martin, va alege lotul de 16 jucătoare plus o rezervă pentru Campionatul Mondial de luna viitoare.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles