fbpx

VIDEO! Trei turiști israelieni n-au scăpat de furia jandarmilor!

Turiștii israelieni, dar si-un sofer de taxi, au fost agresati de jandarmi vineri noaptea! Reactia Ambasadei Israelului n-a intarziat sa apara!

Intervenția în forță a jandarmilor de pe 10 august a făcut victime și printre străini, nu doar între români. Câțiva turiști israelieni acuză jandarmii că i-au agresat. Aceștia susţin că au plecat de la un hotel cu taxiul și că nu aveau nicio legătură cu protestele, dar asta nu a contat pentru forţele de ordine. Jandarmii i-au dat jos din taxi cu forţa și i-au luat la bătaie. De altfel, au arătat și pașapoarte pentru a dovedi că nu sunt cetățeni români, dar nici acest lucru nu a contat. Turiștii răniți sunt furioși pentru că lucrurile n-au fost lămurite și au fost loviți fără vreun motiv. Acum, vor să dea în judecată Poliția Română. Ambasada Israelului a trimis un comunicat :

„Cu privire la incidentul in care au fost implicați 4 turisti israelieni, vineri seara, Ambasada Statului Israel comunica urmatoarele: Avand in vedere dovezile pe care le avem in acest moment, se pare ca turistii israelieni nevinovati s-au aflat foarte aproape de locul unde s-au petrecut incidentele violente de vineri seara, in timp ce mergeau, cu un taxi, de la hotel, catre un restaurant din Bucuresti. Au fost opriti, trasi afara din masina si, in ciuda faptului ca au aratat pasapoartele straine si au explicat ca nu au nimic de a face cu evenimentele in curs, au fost batuti de catre fortele de ordine. Consideram acest incident ca fiind inaccepatbil si extrem de serios. Turistii israelieni care au avut de suferit de pe urma interventiei brutale vor depune plangere penala impotriva agresorilor”.

VIDEO! Zi cu ghinion pentru trei olteni. Copil de 2 ani, victimă din neatenție https://bit.ly/2w0HqxO


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0