fbpx

Veste excelentă din Antalya, înainte de amicalul cu Ferencvaros!

Alb-albaștrii au motive de bucurie pentru restartul de sezon, când vor întâlni trupa lui Gică Hagi, Viitorul Constanta.

Viitorul Constanta, gruparea care se opune oltenilor în primul meci oficial din 2019, nu trece prin cea mai fericită perioadă. Trupa lui Gheorghe Hagi a pierdut categoric, cu 3-0 în fața celor de la Yenisei, formație de pe ultimul loc din prima ligă rusă. Soarta jocului a fost stabilită din prima repriză, când rușii au marcat la foc automat.

Viitorul Constanta nu-si gaseste cadenta!

Hagi a adus o serie de jucători precum Eric și Rivaldinho, însă perioada de integrare a acestora în sistemul gândit de Rege se prelungește. Și l-a dat afară pe Voduț, pentru pariuri sportive. În partida cu Yenisei, Viitorul Constanta a jucat în următoarea alcătuire: Cojocaru (Mușat 83) – Mladen (Grosu 83), Țîru, Kuipers (Leca 67), Boboc (Neciu 71) – Achim, Artean (Munteanu 62), Houri (Mălăele 83) – Mățan (Pitu 46), Rivaldinho (Eric 62), Vînă.

În celelalte amicale din această iarnă, Viitorul a bătut Ferencvaros cu 2-1, a încheiat la egalitate 2-2 cu rușii de la Kazan și a pierdut cu Velje, scor 1-0. Craiova va susține ultimul meci de verificare vineri, de la ora 16, contra lui Ferencvaros Budapesta, liderul Ungariei. Partida Viitorul Constanța – Universitatea Craiova este programată la data de 3 februarie, ora 20:00, în cadrul etapei 22 a Ligii 1. Conflict Universitatea Craiova vs. Martic si Briceag!

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0