fbpx

Cum a pierdut Vodafone un client în trei pași simpli!

După ce te amenință cu „penalizări de 0.5% pe zi”, Vodafone nu are posibilitatea să-ți ia banii.

Într-un miez de zi ori de noapte, telefonul îți clipocește. Ai mesaj de la Vodafone: „Evită penalizările de 0.5% pe zi. Achită factura în termenul scadent”. Dacă ai ghinionul să ai cadrul golit și să nu poți face plata online, e musai să te deplasezi până la cea mai apropiată casierie Vodafone.

Ajungi, încrezător că poți să eviți penalizările cu care ai fost amenințat de roboțelul care ți-a împroșcat mesajul pe ecran. Zâmbești casierei, îi dai numărul și întinzi banii. Îți întoarce zâmbetul, dar îți zice sec: „momentan nu merge programul de încasări”. „Păi și eu ce fac, mi-ați trimis mesaj că mă penalizați…”. „Îmi pare rău, nu merge programul. Nu avem ce să facem. Încercați mai târziu. Sau la alt punct de lucru”.

Nu vrei să pierzi jumătate de zi până le-o da drumul la programul de încasări. Așa că dibuiești următorul punct de lucru. Aici merge programul. Ești biruitor! Dar nu fără luptă. După ce pierzi 3 minute după o babă cu batic care se scotocește prin buzunare secrete pentru a achita, ajungi față în față cu casiera de serviciu. Vă măsurați din priviri, ca doi luptători de sumo. Dai numărul și întinzi banii. Însă ea mai are o încercare de a-ți da lovitura fatală: „Codul de client?” Ești derutat, prima oară ți se cere. Ripostezi: „Dar colegii de armată ai lui tata nu vreți să-i știți? Eu n-am făcut armata”. În cele din urmă bate în retragere: „îl caut eu!”. Plătești, pentru ultima dată la Vodafone.

În 3 minute poți să citești și: Măsuri extreme în învățământ, 118 clase desființate

Balșul va avea semafoare performante

 Se schimbă sensurile de circulație în Craiova

Concurs pentru cei mai buni gospodari

Primăria a semnat trei contracte noi de investiții pentru Craiova

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0