-3.7 C
Craiova
joi, ianuarie 20, 2022

Voluntară ISU, dată afară după ce a postat un tik-tok: „Instituţia noastră pune accent pe moralitate”

O parodie pe internet i-a stricat planurile tinerei! Ce mesaj au reprezentanții instituției pentru astfel de practici

O parodie pe Tik-Tok a fost de ajuns să strice planurile unei voluntare ISU. Tânăra era îmbrăcată în uniforma instituției și ironiza activitatea departamentului serviciul de urgență, simulând o convorbire cu un operator de la 112, scrie Ziare.com, citat de Libertatea.

„Alo, 112? Da, care este urgenţa? Uau, bună, spun cu toată sinceritatea, sunteţi foarte buni! De unde ştiaţi că am o urgenţă?”, spune tânăra de 20 de ani, voluntară în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

În urma postării, ISU Prahova a decis, luni 8 noiembrie, să rezilieze contractul cu tânăra, voluntar al Detaşamentului de Pompieri Vălenii de Munte din anul 2019. „Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Prahova nu admite şi nu încurajează astfel de comportamente, de care ne dezicem complet. Instituţia noastră pune accent pe moralitate, disciplină şi respect faţă de oameni. Totodată, menţionăm că la nivelul instituţiei s-a luat decizia de reziliere a contractului de voluntariat”, au transmis reprezentanţi ai ISU Prahova.

Foto: Libertatea

Zahăr și ulei, pe muchie de cuțit, în unele magazine din România!

Se strică vremea în Oltenia! Ploile și vântul revin în forță

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles