Craiova va întâlni în Antalya o echipă de Europa League!

S-a bătut în cuie unul dintre jocurile test ale alb-albaștrilor în stagiul din Turcia. Acesta se va disputa pe 19 ianuarie, de la ora 16:00.

Oltenii și-au aflat primul adversar din cantonamentul turc. Trupa lui Devis Mangia va întâlni formația ucraineană Vorskla Poltava. Anunțul a fost făcut pe site-ul formației ce a încheiat turul de campionat pe locul 5 în Liga ucraineană, cu 9 victorii și 9 înfrângeri. Totodată, adversarii oltenilor vor întâlni, trei zile mai devreme, și campioana României, CFR Cluj.

Vorskla Poltava a jucat cu Arsenal si Sporting

Vorskla Poltava a evoluat în acest sezon în grupele Europa League, însă a fost un simplu sparing partener pentru Arsenal Londra și Sporting Lisabona. Cel mai bine cotat jucător al clubului ucrainean este căpitanul Volodymyr Chesnakov, 30 de ani – 1 milion de euro. În lotul formației din Ucraina sunt și doi brazilieni: fundașul stânga Artur și vârful Nicolas Careca.

Partida dintre Craiova și Vorskla Poltava se va disputa la data de 19 ianuarie, de la ora 16:00, potrivit site-ului oficial al clubului ce a evoluat în grupele Europa League.  Pe cine vrei sa transfere oltenii!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *