12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Voteaza cel mai bun alb-albastru din prima parte a sezonului!

Universitatea Craiova a avut un parcurs mulțumitor. Stabilim împreună care a fost cel mai bun alb-albastru după 22 de etape.

 

De mai bine de o săptămână era matematic stabilit că Universitatea Craiova încheia prima parte a campionatului pe podium. Prin victoria cu CFR Cluj, de sâmbătă, s-a apropiat la 6 puncte de lider, ceea ce se traduce prin 3 puncte, având în vedere înjumătățirea ce va urma odată cu începerea play-off-ului. Bun înțeles, dacă în următoarele 4 runde din sezonul regulat se va menține distanța.

 

Am remarcat ieri că punctul forte al Universității Craiova în actuala stagiune a fost ofensiva. Gustavo, Băluță, Mitriță și Burlacu au marcat în campionat 28 din cele 36 de goluri ale oltenilor, în procente 77,7% din totalul reușitelor.

 

Tu decizi cel mai bun alb-albastru!

 

Cei mai folosiți jucători ai Craiovei au fost Nicușor Bancu, cu 22 de partide bifate și Nicolai Calancea. Urmați de Screciu, datorită regulei U21, iar apoi de tripleta ofensivă care a dat un super-randament.

 

Stabilim împreună care a fost cel mai bun alb-albastru din prima parte a stagiunii. Nu am inclus în sondaj toți jucătorii Universității Craiova, ci am mizat pe cei care au dus greul. Dacă opțiunea ta nu se regăsește ai și varianta ”alt jucator”, cu posibilitatea de a indica numele lui într-un comentariu la această postare.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles