Votează-ți antrenorul: Piți, Edi sau Mangia?

Fanii și-au cam pierdut răbdarea cu echipa debusolată a lui Mangia. Rotaru e și el cu nervii în pioneze. Să-l ajutăm să-și aleagă antrenorul!

 

Craiova este ultima în clasament, fără gol marcat. Prestațiile din sezonul trecut sunt doar o amintire. “Ruşine să vă fie! Antrenor zero. Jucatori zero!”, au explodat fanii Craiovei. “Multă bătaie de joc, lehamite, neputință, nicio idée de joc. Mulțumim, Mangia! Mulțumim, Marcel Popescu!”, face o ironie fină un alt suporter, cu referire la mesajele pe care clubul se postează pe site-ul propriu după ce dă afară foști angajați. „Calma, calma… piano, piano… Avem un șut pe poartă! Echipa este într-o evidentă creștere. În ritmul asta, până la finalul turului o să dăm și un gol”, scrie un alt internaut.

Campioană la vânzări, lanterna în Liga 1!

O parte dintre suporteri s-au săturat de italian. Nici în vârful clubului Mangia nu mai este agreat ca odinioară. In cazul in care va fi debarcat, potrivit informatiilor noastre, batalia pentru conducerea tehnica a echipei se va da intre baiatul generalului Iordanescu si Victor Piturca. Cea mai importantă părere ramane a voastră, a suporterilor, care reprezintă piatra de temelie a clubului. Voi pe cine doriți la cârma echipei!

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *