fbpx

Votul tău pentru performanța Craiovei!

Chiar dacă în Bănie se vorbește destul de puțin despre câștigarea trofeelor sau despre obiective foarte clare, la final, performanța contează!

Sportul Craiovean traversează o perioadă foarte bună. Sezonul precedent a fost unul foarte productiv pentru fotbal și pentru handbal, iar anul acesta, performanțele pot fi cel puțin la fel de mari.

La fotbal, elevii lui Devis Mangia sunt în cărți pentru câștigarea a două trofee: Cupa României și campionatul. Obiectivul oltenilor de ceva ani este clasarea pe podium și obținerea unui trofeu.

Handbalul feminin este într-o reală scădere, după ce anul trecut s-a realizat cea mai mare performanță din istorie: Câștigarea Cupei EHF. Acum, trupa lui Bogdan Burcea are șanse mici să repete isprava, dar se poate lupta pentru câștigarea Cupei României, iar în campionat poate trage spre un loc pe podiumul Ligii Florilor.

Baschetul masculin reprezintă surpriza plăcută a sportului craiovean. Băieții lui Aco Todorov traversează o perioadă de excepție. Craiovenii s-au calificat în Top 6 și au șanse reale să termine pe unul dintre locurile fruntașe. Câștigarea Cupei României este o variantă destul de realistă și pentru baschetbaliști.

Voleiul masculin din Craiova este fruntaș. Oltenii sunt pe locul doi în Divizia A, la egalitate de puncte cu Zlăul, echipa de pe prima poziție. Cupa României a iești din calcule, dar sportivii de la SCM se pot concentra pe câștigarea campionatului.

O altă echipă care reprezintă Bănie este FCU Craiova, echipa care se luptă la câștigarea seriei din Liga a treia și implicit pentru promovarea în liga secundă.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0