fbpx

Primăria nu acordă vouchere de vacanță: „O să le scădem și salariile”

Chiar primarul a decis ca bugetarii să nu mai plece în vacanță cu vouchere de la stat! Tot edilul îi invită pe nemulțumiți să îl dea în judecată!

Imagini tulburătoare: „Nu prezenta semne vitale”

Angajații Primăriei Rovinari din județul Gorj au fost anunțați că nu vor primi voucherele de vacanță în această vară. Primarul Robert Filip și-a explicat decizia, dar nu înainte de a-i invita pe angajați să-l dea în judecată.

Se întâmplă în România: Proful de religie a lăsat gravidă o elevă!

Vrei să îți dau vauchere și tu să pleci în vacanță pe banii statului, să pierzi timpul?  Păi ce înseamnă treaba asta? Să mă dea în judecată. Ne judecăm! Vedem cine are dreptate. Nu vreau să le mai dau. O să vedem dacă sunt obligatorii sau nu. Rămâne de văzut. Nu dau la nimeni anul acesta. Vedem ce argumente vor avea în instanță. Dacă nu reușim să găsim o înțelegere, o să le scădem și salariile, o să eficientizăm niște lucruri care nu funcționează. Facem asta pentru că am înțeles că, dacă nu ești om cumpătat, conduci o primărie ca pompierul și ajungi să ai cheltuieli cu munca vie câteva zeci de miliarde pe an. Nu e în regulă când oamenii aceștia nu produc”, a declarat Robert Filip, primarul din Rovinari, la Tele3.

În 3 minute poți să citeși și: Câți bani au scos din nuntă Olguța și Manda!

Polițiștii au cumpărat 1 kg de cocaină!

Nașul uitat pe peronul din Gara de Nord!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0