Aș vrea să-ți fie bine, dar sincer, nu acum. Te văd pe tine în toți din jur

Orgoliul a câștigat, noi am pierdut. Ne-am bătut joc de ce aveam. Nu ne-a păsat de sentimentele noastre, de timpul petrecut împreună. Crezi că vom mai iubi pe altcineva?

Ne-am căutat unul pe altul mult timp. Ne-am căutat, dar niciodată în același timp. Știu că mă vezi în toate din jur, știu că mă cauți în toate, dar nu mă găsești în niciuna. Nici n-ai avea cum. Știu că încă te simți al meu, nu pentru că-mi mai aparții, ci pentru că simți c-am mai merita o șansă.

despartire

Te uiți la ea, dar nu mă vezi pe mine. Mă uit la el și văd pe cineva care mă merita

Ne va iubi altcineva, dar nu știm dacă noi vom putea fi în stare să iubim. Pe altcineva. Aș vrea să-ți fie bine, dar sincer, nu acum. Poate mai târziu, cu timpul, când vei găsi persoana aia mai bună ca mine. Pentru că vei găsi fata perfectă pentru tine, sau nu. Poate eu eram.

Știu că nu te simți bine, știu că doarme o străină în patul meu, știu că ai vrea să mă vezi pe mine când te uiți la ea. Știu că acum te simți alt om, știu că tot compari trecutul nostru cu prezentul tău. Regreți, regret și eu. Tu mă regreți pe mine, eu timpul pierdut cu tine.

Rămâi dezamăgit când o vezi pe ea, pentru că ai vrea să mă vezi pe mine. Normal că nu e la fel,nici nu va fi. Relația noastră nu poate fi pe repeat. Mă vezi în toate din jur, te-am văzut în toți din jur. Acum, nu te mai văd în nimeni, nu te mai văd deloc. Nu mai exiști, degeaba mai compari ce ai cu ce ai avut. Ai avut, ai pierdut.

Vreau să iubești și tu așa cum te-am iubit eu http://bit.ly/2CQ6UB1

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *