fbpx

Vreau să iubești și tu așa cum te-am iubit eu

Vreau să iubesti cum te-am iubit eu, iubitule. Știu că pare imposibil pentru că iubirea mea pentru tine era infinită. Vreau să iubești, dar să nu fi iubit. Vreau să simți ce-am simțit eu când mi-ai zis că pleci.

Ai plecat și nu te-ai mai întors. M-ai lăsat a nimănui și n-ai privit în spate. În spate n-o să mă uit nici eu când te vei întoarce și vei regreta. Îți vei da seama că ai greșit, dar va fi prea târziu. Și nu uita, iubitule, bărbații se întorc, femeile pleacă pentru totdeauna.

Nu-ți doresc răul, vreau doar să te pui puțin în locul meu

Să-ți dai seama ce-am simțit eu când mi-ai zis că pleci. Când așteptam nopțile să te întorci acasă, când mă simțeam singură. M-am simțit singură, iubitule, deși eram amândoi. Cele mai grele momente din relația noastră au fost când m-am simțit singură în doi.

Și cum am zis, iubitule, bărbații mereu se întorc. Te-ai întors și tu până la urmă. Prea târziu, ai uitat că eu am jurat că nu mă mai întorc. Nu pot să mă întorc undeva unde nu mi-e bine. Unde nu mă simt iubită și respectată. Am plecat și nu m-am mai întors. N-o să mă întorc niciodată. Nici de-aș știi că ești ultimul bărbat din lume.

Când mi-ai zis că pleci, am simțit că odată cu tine pleacă și o parte din mine. Păcat că nu ți-ai dat seama că din suferința pe care mi-ai pricinuit-o, am devenit mai puternică. Te-am uitat, iubitule. Acum, parcă nici n-am fost împreună. Parcă nici nu te-am iubit. Dezamăgirea pe care am simțit-o e de vină, iubitule.

 

Să nu mă uiți, să mă povestești frumos http://bit.ly/2CCTXxq

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0