-4.4 C
Craiova
miercuri, februarie 8, 2023

Vrem să ne simțim în siguranță, la noi acasă, în Craiova

Siguranța publică reprezintă una dintre prioritățile Alianței USR PLUS. Sentimentul de nesiguranță, în special din cauza practicilor agresive din trafic, dar și a ratei ridicate de infracționalitate din Craiova este una dintre preocupările noastre principale.

Pentru că administrația actuală a permis ca orașul să fie în continuare guvernat de clanuri de interese și să existe cartiere în care nu poți intra fără frică (Fața Luncii sau Brestii), a făcut ca Bănia să fie mai mereu menționată printre cele mai nesigure orașe în diferite studii.

Mai mult, cu toții știm că, atunci când ieșim din Craiova și le spunem altora de unde venim, suntem întrebați, de cele mai multe ori, mai în glumă, mai în serios, dacă toți craiovenii au săbii.

Asta pentru că, de pe vremea fostului primar, Craiova a fost și a continuat să fie condusă și de personaje obscure care deservesc interesele sus-pușilor.

Îmi doresc ca data de 27 septembrie să fie data în care craioveanul alege siguranța mai presus de vorbele goale, proiectele ”de succes”, nepotismul și clanurile interlope care sprijină acțiunile de partid.

Linia de acțiune în vederea abordării frontale a criminalității în municipiu este una multi-instituțională. Pentru că ne dorim o Craiova sigură pentru toși cetățenii, nu doar pentru cei care ”știu pe cineva” și nu le este frică să meargă prin oraș, după câștigarea alegerilor din 27 septembrie, ne propunem să implementăm o serie de măsuri precum:
• Îmbunătățirea iluminatului public
• Monitorizarea permanentă a intersecțiilor și punctelor cheie de comunicare interstradală
• Crearea unor bariere simbolice (psihologice) între trotuare și accesul în clădiri
• O serie de măsuri și reguli necesare la acordarea autorizațiilor de construire, măsuri care să aibă în vedere gradul de siguranță al imobilului față de spărgătorii de case.

cutremur turcia
Cutremur puternic de 7.8 grade, în centrul Turciei! Peste 1.500 de persoane au murit

VIDEO! Frank Hoogerbeets, savant olandez, a prezis cutremurul la data de 3 februarie Un cutremur puternic de 7.8 grade a Read more

Oltenia este pe primul loc la consumul mediu de alcool

Cu cât a crescut consumul de bere fără alcool Oltenia ocupă locul întâi, pe țară, la consumul mediu de băuturi Read more

• Îmbunătățirea activității poliției locale, în sensul prevenției infracționalității
• Monitorizarea video în interiorul mijloacelor de transport, dar și în zonele intens populate
• Încurajarea arestului cetățenesc

Propunem ca, alături de cetățeni, să demarăm împreună acțiunea de elaborare și implementare participativă a acestei strategii de siguranță publică, astfel încât craiovenii să vină și ei cu propuneri care să îi ajute să se simtă în siguranță.

Cu ajutorul cetățenilor de bună credință vom reuși ca, după data de 27 septembrie, să scoatem pentru totodeauna din administrație acei indivizi al căror interes nu are nicio legătură cu cetățenii acestui oraș. Acele personaje din fruntea administrației locale, printre care nepotismul este ceva ce a încolțit și continuă să crească de foarte mulți ani, trebuie să dispară din instituțiile publice, odată pentru totdeauna, pentru ca cetățenii să se poată bucura de orașul lor, fără să le fie frică.

Alianța USR PLUS și cu mine, Lucian Săuleanu, ne dorim același lucru: să ne simțim în siguranță, la noi acasă, în Craiova!

Pe 27 septembrie alege să te simți în siguranță, în orașul tău!

Comandat de Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (parte a Alianței USR PLUS) C.I.F. 40337570
Realizat de SC Anja Media Group SRL
Codul de Identificare al Mandatarului Financiar Coordonator: 21200391

Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles