Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion!

Copiii mai au de așteptat până ce se vor bucura de primii oameni de zăpadă! Când vom avea parte de ninsoare în acest an!

Cu toate că la începutul lunii noiembrie specialiștii anunțau că această iarnă va fi una dintre cele mai grele din ultimii 30 de ani, în prezent, lucrurile s-au schimbat radical. 

Luna decembrie, prima lună de iarna, va avea temperaturi destul de ridicate pentru această perioadă a anului, maximele atingând 8 grade Celsius, în Craiova, potrivit accuweather.com. Primii fulgi de nea își vor face apariția doar în zonele montane, unde iubitorii sporturilor de iarnă vor fi cei mai fericiți.

După cum ne-am obișnuit deja în ultimii ani, nici iarna aceasta nu vom avea parte de ninsoare de Crăciun. Temperaturile sunt peste medie, iar precipitațiile își vor face simțită prezența în majoritatea regiunilor țării.

De Anul Nou vom avea parte de temperaturi mult mai ridicate decât este normal în perioada acestui an. Va ploua mai intens în partea de vest a țării, iar în Craiova, în noaptea dintre ani se va simți o temperatură de numai 3 grade Celsius pe parcursul zilei, iar noaptea, temperaturile nu vor depași 0 grade Celsius.

Se pare că nici anul acesta de sărbători nu ne vom bucura de prezența zăpezii, dar cum iarna este imprevizibilă, putem spera la apariția primilor fulgi de nea din luna ianuarie.

Sursă foto: oltenasul.ro

În 3 minute poți să vezi și: Cine a tăiat cauciucurile celor 25 de mașini din Brazda lui Novac!

Video: Craioveanul Selly și-a avariat mașina de 70.000 de euro!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Summary
Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion!
Article Name
Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion!
Description
Copiii mai au de așteptat până când se vor bucura de primii oameni de zăpadă. Când vom avea parte de ninsoare în acest an!
Author
Publisher Name
https://3minute.net
Publisher Logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0