Trupa Vunk vine la Craiova! Super concert live în Cafe Teatru Play!

Vineri, 16 Martie, începând cu orele 20:00, Vunk urcă pe scena pentru prima oara în noua locație Cafe Teatru Play cu o super producție!

Timp de 14 ani, membrii formației -Victor, Alex, Nicu și Cornel – au activat sub numele de scenă Vank. La împlinirea a 10 ani de carieră și după o pauză de aproximativ patru ani, trupa se reinventează și devine Vunk. În 2009, după plecarea lui Alex Belciu și a lui Victor Cenușă, i se alătură trupei Bogdan Crucianu, urmat în 2010 de Gabi Maga. Astăzi, Vunk înseamnă Cornel Ilie, Nicu Sârghea,Onel Daniel Ionut și Gabi Maga.

Primul lor single a fost ”La orice oră”, al cărui clip a marcat cu succes revenirea trupei sub un alt nume: motivul clipului a fost reprezentat de un ceas ”bolnav”, inscripționat cu numele vechi al formației, care începe să funcționeze imediat ce i se face ”transplantul de literă”. Acesta a fost urmat de ”Dau alarma”, ”Prima noapte”, ”Artificii pe tavan” și ”Lacrimi de coniac”.

Vunk „Nu scapă nimeni fără emoții”

În noiembrie 2012, la Sala Polivalentă, a avut loc cel mai mare concert al trupei de până atunci. Profitând de prezența a peste 5000 fani, Vunk și-a lansat albumul ”Nu scapă nimeni (fără emoții)”, promovat ulterior într-un turneu ce îi va fi dus pe membrii trupei în 12 orașe din țară. Primul lor show de la Polivalentă a adus pe scenă invitați importanți, precum: Andra, Smiley, Antonia, Eric Martin, Puya și Monica Anghel.

Pentru prima dată în România, Vunk folosește brățări cu leduri colorate ce urmau să lumineze concomitent, pentru a provoca efecte spectaculoase. Mecanismul brățărilor dăruite celor prezenți sub formă de fericire a fost utilizat și de către Colplay.

Prețul unui bilet pentru concertul live al trupei Vunk este de 85 de lei!

Citește și: Profesorii protestează, elevii nu pot da simularea la evaluarea națională

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *