fbpx

XANDRA: „Eurovision pentru mine este ca un drog!”

Alexandra Sipos (XANDRA) ne-a oferit un scurt interviu prin care ne-a impartasit ce inseamna muzica pentru ea, dar si experienta EUROVISION

Xandra a castigat semifinala de la Craiova la Eurovision 2018. Pentru 2019 s-a pregatit si s-a intors cu forte proaspete, dar si cu piesa INDEPENDENT. Cand va aparea piesa si cum a descris-o Alexandra, vedeti in interviul de mai jos.

Reporter: Care a fost motivul pentru care te-ai reintors la Eurovision?

XANDRA: Anul acesta am revenit pentru fanii mei, care știu cat de mult îmi doresc sa reprezint România la Eurovision, iar ei îmi dau putere, inspirație și mă susțin necondiționat pentru a-mi îndeplini visul.

Rep: Cu ce piesa vei intra in concurs?

XANDRA: Independent, este piesa pe care mi-am dorit-o dintotdeauna! Cum s-ar spune “dream song”. Sunt foarte fericită și norocoasă ca am întâlnit echipa perfectă, Luft Records și împreună am dat naștere acestei piese, acestui mesaj independent.

Rep: Independent. O poti compara cu Walk on by sau Try?

XANDRA: Clar nu! Este un stil total diferit, pop dance. Însă iubesc fiecare piesă la fel de mult, sunt parte din mine și ascund un mesaj puternic!

Rep: Cand va fi lansata piesa?

XANDRA: Încă nu cunosc aceste detalii, dar voi anunța cu siguranță pe pagina mea de Facebook și Instagram: xandra.official, unde va aștept cu mesaje și păreri! Sunt foarte importante pentru mine

Rep: Ce asteptari ai anul acesta de la Eurovision?

XANDRA: În fiecare an am avut așteptări doar de la mine, să îmi depășesc performanțele din anii trecuți! Muncesc din ce in ce mai mult și îmi doresc sa fiu mereu la înălțime.

Rep: Ce inseamna acest concurs pentru tine?

XANDRA: Eurovision pentru mine este ca un drog! Este ceva ce Creează dependentă! Iubesc sa fiu pe scena asta! De micuța urmăream alături de părinții și bunica mea acest fenomen și eram fascinata. Mă imaginam cântând pe aceasta secna! Iar 2016 mi-a îndeplinit jumătate din visul copilăriei. Țin minte câte emoții, stări și sentimente ma încercau atunci. A fost minunat!

Rep: In 2018, ai castigat semifinala de la Craiova. Anul acesta te vedem la Tel Aviv?

XANDRA: Este drum lung pana acolo. Primul hop este semifinala.

Rep: Ce planuri ai de Revelion?

XANDRA: Cântând. Revelionul pentru orice artist, este plin de muzica și mereu pe drumuri.

Citeste si XANDRA vine în Bănie să-i cucerească pe olteni!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0