23.4 C
Craiova
luni, iunie 24, 2024

Yassine Bahassa le dă emoții oltenilor: „Nu a venit”

Adrian Mititelu are, din nou, probleme cu jucătorii. Yassine Bahassa își face de cap!

Yassine Bahassa (31 de ani) a fost exclus din lotul lui FC U Craiova pentru meciul cu Dinamo. Informația a fost dezvăluită de către Adrian Mititelu Jr. Oltenii joacă deseară, pe Arena Națională, cu Dinamo.

Yassine Bahassa, OUT pentru meciul cu Dinamo

Vedeta trupei lui Mititelu nu va juca cu Dinamo. Fiul patronului clubului din Bănie a explicat că fotbalistul francez a întârziat trei zile la reunire, după vacanța prilejuită de întreruperea Superligii. Astfel, s-a luat hotărârea ca el să fie sancționat.

„Nu este o excludere din lot. Din cauza faptului că Yassine Bahassaa venit cu câteva zile întârziere la reunirea echipei s-a luta decizia de a nu face parte din lotul echipei pentru meciul cu Dinamo. Cu trei zile. A fost plevcat în Franța sau unde locuiește și nu a venit la data stabilită. Ne-a anunțat în ziua respectivă.

Este o abatere și asta a fost măsura luată. Își va regreta comportamentul, sunt convins de lucrul acesta. Nu trebuie să fii un om problematic în general ca să întârzii la reunirea echipei. Este o abatere și noi nu am fost de acord cu acest lucru. În primul rând, nu avea suficiente zile de pregătire cu lotul„, a spus Adrian Mititelu Jr. potrivit prosport.

Fotbalistul a rămas fără amendă

Mititelu Jr., fiul finanțatorului de la FCU a spus și că fotbalistul nu a fost amendat.

Eu nu discut cu jucătorii, a discutat cu staff-ul tehnic, cu directorul sportiv. Cu siguranță că își va redresa comportamnentul, nu o să stea din abatere în abatere. Deocamdată nu (n.r. nu l-a amendat)”, a adăugat Adrian Mititelu jr.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles