Yulia Dumanska: „Este cel mai important meci al carierei mele”

Handbalista din poarta oltencelor, Yulia Dumanska, a prefațat partida retur din finala Cupei EHF!

Yulia Dumanska a avut un parcurs de excepție în Cupa EHF, alături de SCM Craiova. Oltencele au ajuns până în finală și au ocazia să o câștige chiar în fața propriilor suporteri. Handbalista din poarta Craiovei spune că este cel mai important meci al carierei ei și că vrea să se bucure de handbal alături de colegele de echipă.

„Este cel mai important meci al carierei mele. Mi-am dorit mult să ajung în grupele EHF cu Craiova, dar nu m-am așteptat să ajungem în finală. Vipers au jucătoare foarte valoroase, dar cred că putem să le batem dacă o să avem o apărare bună și agresivă. Trebuie să fim foarte concentrate și motivate din primul minut. Noi știm că o să fie presiune. Nu în fiecare zi jucăm această finală și trebuie să ne bucurăm de aceste 60 de minute, să ne bucurăm de handbal. Ne concentrăm foarte mult pe meciul de vineri și dacă o să câștigăm ,o să fie o sărbătoare foarte mare. Sunt convinsă că atmosfera o să fie foarte bună la Craiova. Sunt oameni minunați care vin să ne susțină. Ei ne ajută foarte mult și le mulțumim din tot sufletul că sunt alături de noi” , a declarat Dumanska la conferința de presă premergătoare partidei retur din finala Cupei EHF.

Dumanska este sigură că oltencele o să facă un meci mare în Bănie!

SCM Craiova se află în fața unui rezultat istoric pentru Oltenia, iar acest lucru se poate întâmpla doar dacă oltencele pot recupera diferența de patru puncte din meciul tur. Dumanska este încrezătoare într-un rezultat favorabil pentru echipa din Bănie.

„Noi așteptam cu nerăbdare meciul de vineri. O să fie un meci tare. Ne dorim foarte mult să facem un joc foarte bun și vrem ca această cupă să rămână în Craiova. Știm ce greșeli am făcut în tur și ne dorim să nu le mai repetă vineri.
Ele sunt foarte bune pe contre, dar noi trebuie să avem o repliere foarte bună. Am fost foarte aproape de un rezultat bun în tur, am fost în meci 55 de minute, dar în ultimele 5 minute s-a făcut diferența. Cred în echipa noastră și sunt sigură că o să facem un meci mare”

Sursă foto: SCM Handbal Oficial

Citește și: Bogdan Burcea: „Avem valoarea să învingem la mai mult de 4 goluri” 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *