Ultimul obstacol în calea lui Zakaric spre Craiova!

Victor Pițurcă a dat ultimele detalii legate de mutarea bosniacului în Bănie: „E un jucător valoros de care avem nevoie”.

Cu o săptămână în urmă, managerul Craiovei spunea că Zakaric e 90% în curtea alb-albaștrilor. La conferința de astăzi, Pițurcă a explicat de ce nu s-a semnat încă înțelegerea cu jucătorul: . “Zakaric, aşteptăm să primească cartea verde de la FIFA, o să mai dureze o săptămâna, două, deocamdată e şi accidentat, nu foarte grav, dar, de câteva zile, nu face antrenamente cu echipa. Aştept să-i vină cartea verde, pentru că e un jucător valoros, de care avem nevoie”.

Zakaric ajunge gratis în Bănie!

Goran Zakaric este, totodată, o investiție pe termen mediu. Dat fiind că jucătorul ce va ajunge gratis la formația olteană este evaluat la 1.250.000 euro. Pentru Partizan Belgrad, internaționalul bosniac a marcat 7 goluri și a dat cinci assisturi în sezonul trecut. Atacantul de 26 de ani, care are o înălțime de 1,87 metri, a debutat în naţionala Bosniei-Herțegovina în 2014 şi a strâns 11 meciuri.

În 3 minute poți să vezi și: Victor Pițurcă: „Avem teren la Extensiv”

Oficial! Ultimul transfer al Universității Craiova!

FCU Craiova a rezolvat problema săptămânii!

Share!

Summary
Ultimul obstacol în calea lui Zakaric spre Craiova!
Article Name
Ultimul obstacol în calea lui Zakaric spre Craiova!
Description
Victor Pițurcă a dat cele mai noi detalii legate de mutarea bosniacului în Bănie: „E un jucător valoros de care avem nevoie”.
Author
Publisher Name
https://3minute.net
Publisher Logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *