fbpx

O mare companie aeriană anunță anularea unor zboruri importante!

Care este perioada când zborurile vor fi anulate și ce poți face dacă ți-ai luat bilet!

Încă de la începutul pandemiei de COVID-19 s-au resimțit schimbări majore în programul companiei aeriene TAROM, și nu numai. Potrivit airlinestravel.ro, în perioada 7 noiembrie – 30 noiembrie 2020, TAROM va suspenda zborurile către și dinspre Londra, precum și zborurile spre Bruxelles din zilele 2, 9 și 16 noiembrie 2020.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

Persoanele care au achiziționat bilete pe ruta spre Londra și nu au fost deja contactate de reprezentanții TAROM, sunt rugate să scrie la contact@tarom.ro / lonoffice@taromuk.co.uk sau să apeleze Call Center-ul TAROM, iar persoanele cu bilete de avion achiziționate în zilele menționate mai sus și pe ruta București – Bruxelles vor fi contactate de către TAROM pentru a alege alte zile de călătorie pentru aceste zboruri.

Compania va anula zborurile spre Munchen din zilele 11, 18 și 25 noiembrie 2020. Persoanele cu bilete de avion achiziționate în zilele menționate și pe ruta București – Munchen vor fi contactate de către TAROM pentru a alege alte zile de călătorie pentru aceste zboruri. Zborurile spre Amsterdam din zilele 13, 20, 27 noiembrie și 4 decembrie 2020 vor fi și ele anulate, urmând ca persoanele cu bilete de avion achiziționate în zilele menționate și pe această relație să fie contactate de către TAROM pentru a alege alte zile de călătorie pentru aceste zboruri.

La categoria zboruri interne, Tarom va anula zborurile din / spre Oradea din zilele 3, 5, 10, 12, 17, 19, 24, 25 noiembrie și 1, 3, 8, 10, 15 decembrie 2020. Persoanele cu bilete de avion achiziționate în zilele menționate și pe această relație vor fi contactate de către TAROM pentru a alege alte zile de călătorie pentru aceste zborur.

Zborurile spre Suceava din zilele 4 și 6 noiembrie 2020 vor fi și ele scoase de pe listă, iar persoanele cu bilete de avion achiziționate în zilele menționate și pe această relație vor fi contactate de către TAROM pentru a alege alte zile de călătorie pentru aceste zboruri.

Medicii sunt depășiți: 6.481 de cazuri noi de COVID în ultimele 24 de ore!

Ionuț Stroe, cu ochii pe sportul din Bănie: „Craiova este un oraș în care sportul este o pasiune”

VIDEO: Un președinte de Consiliu Județean dă afară jumătate din angajați!

Zodile pentru care iubirea este cea mai importantă!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0