fbpx

Zboruri la 10 euro pentru toate rutele și destinațiile!

Care este perioada când te poți bucura de promoție, tu ți-ai luat bilet?

Blue Air scoate la vanzare 9.999 de bilete la prețul de 9,99 euro, pentru următoarele 3 zile, pe toate rutele și destinațiile din orarul de iarnă. Promoția este valabilă în perioada 23-25 octombrie 2020, pentru toate rezervările cu date de călătorie cuprinse între 23 octombrie 2020 – 31 martie 2021.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

,,Timp de trei zile, de vineri pana duminica, pasagerii Blue Air sunt invitati sa navigheze pe flyblueair.com, sa isi aleaga urmatoarea destinatie si sa isi rezerve zborul dorit la doar 9,99 euro/segment. Prin aceasta promotie, Blue Air doreste sa vina in intampinarea dorintei de calatorie a pasagerilor sai si sa incurajeze revenirea la zbor, mizand pe preturi accesibile tuturor si pe increderea in rigurozitatea protocoalelor de siguranta sanitara la bord”, anunta reprezentantii companiei.

Biletele sunt oferite inclusiv perioada sarbatorilor de iarna: ,,Dupa o perioada extrem de dificila, de-a lungul careia intreaga lume a fost nevoita sa renunte la calatorii si sa isi amane planurile, Blue Air isi propune sa transmita un mesaj de incredere in zbor si indemnul reintoarcerii la bucuria de a calatori. Blue Air are grija de pasagerii sai, pentru ca acestia sa aiba un zbor lipsit de griji. Calatoria se va desfasura in deplina siguranta, pentru ca Blue Air a luat toate masurile de siguranta sanitara atat la bord, cat si in timpul operatiunilor de imbarcare si debarcare”, precizeaza compania.

VIDEO: Banalul dezinfectant te poate lăsa fără permis de conducere

Eroii în halate albe de la Craiova cedează: virusul este foarte puternic!

Bergodi nu ține de scaun: „Rădoi poate antrena Craiova. Îi urez baftă!”

VIDEO/FOTO: Studentă blocată în mașina de spălat!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0