Nemții au împărțit deja cupele și campionatele oltenilor: zece la CS Universitatea și una la FC Universitatea!

Site-urile occidentale nu mai au răbdare până se va pronunța Curtea de Apel de la Timișoara cu privire la palmaresul Universității Craiova.

 

La data de 18 iunie, Curtea de Apel de la Timișoara se va pronunța, în sfârșit, în problema palmaresului Universității Craiova: e la CS U ori la FC U. Până la pronunțarea instanței judecătorești, s-au antepronunțat băieții de la transfermarkt.de. Germanii au împărțit deja cupele și campionatele cucerite de formațiile din Bănie de-a lungul istoriei.

Potrivit editorilor site-ului transfermarkt.de, CS Universitatea Craiova are în palmares 6 Cupe ale României și 4 campionate, în vreme ce la FC U Craiova este o singură Cupă, cea cucerită în 1993, atunci când Emil Săndoi și-a rupt piciorul. De altfel, nu o singură dată conducerea celor de la CS Universitatea Craiova a revendicat istoria Universității Craiova doar până în 1991, lăsând să se înțeleagă că, potrivit actelor din 1991 încolo a reprezentat Bănia o altă entitate fotbalistică, nicidecum vechea Universitatea Craiova. În această conjunctură, împărțeala făcută de transfermarkt.de pare a fi dictată de diriguitorii de la CS Universitatea Craiova.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *