FOTO: Zilele Craiovei pentru nimeni!

Zilele Craiovei au căzut într-o zonă de dezinteres, iar acest fapt se vede cu ochiul liber. Oltenii nu s-au înghesuit să participe la zilele orașului și prognoza meteo nu a avut nici măcar o legătură cu această absență.

Zilele Craiovei abia că au strâns câteva sute de oameni în centrul orașului. Au fost mai mulți comercianți decât craioveni veniți la distracție în ultima zi de sărbătoare. Să fim îngăduitori, putem să le găsim scuze organizatorilor pentru faptul că nu au reușit să stârnească interesul craiovenilor. Putem să băgăm la înaintare mitingul PSD de la București, dar nu poate nimeni să spună că toată Craiova s-a mutat în Capitală. Putem să spunem că lumea a rămas acasă din cauza Simonei Halep care a fost încoronată drept campioană la Roland Garros, dar din câte a demonstrat istoria, reușitele scot lumea în stradă, nu o fac să se baricadeze în case sau să se uite la finala unui concurs de muzică de pe la noi.

Ce nu putem spune? Nu putem spune că ploaia i-a speriat pe cetățenii din Bănie. Dacă facem un exercițiu de memorie, la Street Food Festival, organizat nu cu mult timp în urmă, lumea dansa în ploaie la concerte, dar na, atunci poate era mai multa mâncare. Și totuși, să nu mai căutăm noi scuze și să spunem ce s-a văzut. Craiova a fost absentă. Este cam dubios să absentezi de la ziua ta de naștere, dar putem spune că a fost o petrecere surpriză de la care a lipsit sărbătoritul. Poate din cauza broșurilor care anunțaseră aniversarea în luna mai. Confuzia a fost la ea acasă din câte se pare. A, să nu o uităm pe Loredana. Nu mai stăturăm să vedem dacă mai cântă, dar deja o știm, mai ales că a mai venit în Bănie de patru ori în mandatul actualului edil.

 

Citește și: „Născuți talent, dar rămași speranță” 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *