fbpx

Un oltean a murit în accident de “Ziua internationala fara persoane decedate în accidente rutiere!”

Sfârșit tragic pentru un oltean de-al nostru. Tocmai azi, când Poliția Rutieră s-a mobilizat exemplat pentru a preîntâmpina tragedii.

Fără autostrăzi, România e pe primul loc la accidente rutiere în UE. 98 de cazuri la milionul de locuitori, adică dublul mediei UE (49 cazuri). 25.300 de persoane și-au pierdut viața pe drumurile noastre în ultimul an și multe altele au suferit vătămări grave care le vor afecta pe viață. În spatele acestor cifre se ascund tot atâtea povești de doliu și durere. Siguranța rutieră este, fără doar și poate, o responsabilitate partajată cu statele membre, însă eu sunt convinsă că UE poate face mai mult pentru a-i proteja mai bine pe cetățenii europeni. Comisia lucrează în prezent la o serie de măsuri concrete, pe care intenționăm să le anunțăm în săptămânile ce urmează. Ambiția este clară: să salvăm mai multe vieți pe drumurile noastre, spunea comisarul european Violeta Bulc, responsabil pentru transporturi, anul trecut.

Azi, 26 septembrie, e Ziua internationala fara persoane decedate în accidente rutiere. Polițiștii rutieri din Oltenia au desfășurat activități în cadrul Campaniei naționale de educație rutieră ALEGE VIAȚA! Probabil au împărțit flyere.

Tot azi, tocmai de Ziua internationala fara persoane decedate în accidente rutiere, un oltean a murit. Fix într-un accident rutier. S-a întâmplat pe un drum de-ăsta județean, în comuna Vlădaia. Două mașini s-au ciocnit, iar în urma impactului, o persoană a murit. Celelalte două implicate au fost grav rănite.

Sursa foto: aradon.ro

În 3 minute poți să vezi și: Suporterii Universității: ”Rotaru, a doua oară, ia-ți business-ul și caută alt oraș!”

 FIFA ia măsuri! Reguli noi, pe gustul lui Victor Pițurcă!

 Steaua-Dinamo, sâmbătă în Bănie! Tu ajungi la meci?

FOTO: Nord vs Sud pe stadion și în afara lui!

Pițurcă: „Orezăria asta a făcut o nouă victimă!”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Summary
Un oltean a murit în accident de “Ziua internationala fara persoane decedate în accidente rutiere!”
Article Name
Un oltean a murit în accident de “Ziua internationala fara persoane decedate în accidente rutiere!”
Description
Sfârșit tragic pentru un oltean de-al nostru. Tocmai azi, când Poliția Rutieră a fost mai mobilizată ca oricând pentru a preîntâmpina tragedii.
Author
Publisher Name
https://3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0