fbpx
23.6 C
Craiova
sâmbătă, septembrie 25, 2021

Previziuni pentru zodia TAUR în septembrie 2020

Valul cade, iar adevărul este revelat. A fost un drum lung și acum este extaz.

Horoscop TAUR carieră

Ceea ce te caracterizează în această perioadă este dinamica. Te vei mișca repede, vei fi eficientă, dar va exista și reversul. Vei avea tendința de a-ți pierde repede răbdarea și de a sări de la una la alta. Tot din lisă de răbdare, este posibil să intri în conflict cu ceilalți. Când simți că te enervezi pe cineva, gândește-te puțin dacă nu cumva ritmul tău este prea ridicat.

Din această viteză permanentă va rezulta un lucru remarcabil. Vei cheltui puțin și nu sume importante, pentru că nu vei avea răbdare să studiezi bine ofertele. Și nici să colinzi magazinele. Când vine vorba de bani, Taurul nu mai este chiar așa de impulsiv.

Horoscop TAUR dragoste

Venus te predispune la romantism. Luna te face intuitivă și sensibilă la dorințele celorlalți. Dar, din nou, Mercur îți dă ghes să scurtezi discuțiile și să iei decizii rapide. Dacă ești singură, s-ar putea să sari pe negândite într-o relație. Și tot atât de repede să te răzgândești și să abandonezi.

Taurii familiști trebuie să aibă mai multă răbdare, mai ales cu copiii. Să facă efortul să-i asculte și să nu-i repeadă dacă au pretenții exagerate.

Horoscop TAUR sănătate

Riscurile de luna aceasta nu sunt foarte mari, dar există. Ai putea suferi unele accidentări generate de grabă și neatenție. La efort, s-ar putea să simți că nu-ți ajunge respirația. Fie fumezi cam mult, fie ți-ai pierdut condiția fizică. Fie amânfdpuă, plus câteva kilograme în plus.

În 3 minute poți să vezi și:  Gorj: Copil de 15 ani, dat dispărut!

VIDEO: Scandal la o slujbă de înmormântare între preot și familia decedatului

Eugen Neagoe vrea doar o echipă în Craiova!

Un pacient mort de COVID-19 la Craiova nu poate fi înmormântat

E oficial: Gabriel Debeljuh a semnat!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles